Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 14 октомври 2018 г.

ОБЗОР НА СЕДМИЧНИТЕ НОВИНИ.
ОТ СТРАНАТА.
Хванаха убиеца на журналистката от Русе, която според феновете на ГЕРБ не е журналистка. Същият направи пълни самопризнания два дни преди да я убие.
Борисов привика посланиците да им се скара, защото му се карат. Не се знае кой на кого се е карал повече, ама веднага след срещата извади Джи Пи Груп от всички обществени поръчки. Предполагам, че когато ги свика следващия път да им се кара, ще нареди разследване на далаверите в Хитрино и останалите обществени поръчки. И как Доган си купи студен резерв. Централата я купи според закона.
Гергов спечели няколко десетки милиона от една дупка. Парите му подари ГЕРБ. Гергов е от БСП. Обич голяма има тук. Комунистическа.
Веганите протестират срещу опитите с животни. Тоя път са конкретни: Оставете животните на мира! Ние ще заемем местата им.
Кметът на Енина в болница. Съборите винаги вървят с як кютек.
На днешния ден преди години бе съборът на Горни Лом. Същото село, в което убиха 15 човека. Надявам се Бойко да привика посланиците, да им се скара и после да нареди пълно разследване на УБИЙСТВОТО. Аз лично сметам, че убийците вси още работят в министерствата, съдилищата, милицията и агенциите. И аз им плащам заплата. И вие.
Плевнелиев предрече, че ще купим грипените. А да видим дали е познал!
А Сидеров пуши в закрито помещение на ресторант. Мамка им депутатска! За тех може, за мене не!
Блъснаха моторизиран милиционер. Познайте кой ще отнесе акта!
ОТ СВЕТА.
Нетаняху заплаши, че ще подпали Газа. Превантивно. Иначе Газа ще подпали Израел. Армагедон. Ко да се праи!
ТЕСЛА на Мъск ще прави текила. Скоро и водка.И руските ракети май ще прави.
Ураган удари Португалия. Счупи два прозореца и скъса една жица.
Над къща в Япония паднаха парчета от метеорит. След като ги продаде, собственикът на къщата ще си купи три къщи.
Британия. Брекзит се закучи.
Русия. Пуснаха Навални от затвора. Ще го вкарат следващата седмица. Виновен е, че ракетата где трябваше да стигне орбиталната станция, гръмна, когато стигна на 200 метра над земята.
Китай. Задъхва се май.
САЩ. Един с риж перчем май пак ще ги направи държава.
ЕС. Разединен. Да наказват ли държави, които атакуват киберпространството или да не ги наказват. Докато умуваха, от киберпространството не остана нищо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар