Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 1 март 2018 г.

АПЕЛ. БЪЛГАРИЯ НЕЗАБАВНО ДА СИ ВЗЕМЕ ЧЕЗ-БЪЛГАРИЯ!


 Снимка на Роси Антов.Те сега вече ще почина. Целокупна България скочи срещу продажбата на ЧЕЗ България. Гинка е бандит. И само за една седмица същата тази целокупна България иска България да купи ЧЕЗ България.

 Та се чудя, как 99% от народа успя да изперка. Явно са забравили древнобългарската мъдрост: Най-лошо е ЧЕЗ да е на Гинка. Ама по лошо от ЧЕЗ на Гинка е ЧЕЗ да е на държавата. Сега ще ви светна. Набързо.
 Държавата купува ЧЕЗ. Премиер министър на България е Бойко. Или Нинова. Или Сидеров. Или Валери. Или Каракачанов... И за шеф на ЧЕЗ назначават например Иван Иванов Иванов. Защото е техен верен човек, а не защото разбира от жици и ток. После казват на Иван откъде да купува ток. Откъде да купува жици. Откъде да купува електромери... И разбира се, ще ги купува от некой наш човек. например от Пейко Пеев Песнопойков. На цени, с включена комисионна за министри и партийни централи. И след една година жиците ще се изпокъсат, електромерите ще се строшат и ще трябват нови. И ЧЕЗ България, собственност на България, в лицето на премиер министъра на България, който и да е той, ще излезе на загуба. За пример БДЖ, НЕК и всичко що е държавно. После се обаждат на шефа на енергийния регулатор, например Стоян Стоянов Стоянов и му казват да вдигне цената на тока. Знам, че регулаторът е независим, ама заплатата му я плаща държавата. Демек ние. И ще плащаме по скъп ток, за да работи ЧЕЗ България на печалба. И да купува скъпи жици, по които да тече ток, който да се губи по трасето, защото скъпите жици са се оказали калпави. И пак ще звънят да се вдига цената. Докато затрият и ЧЕЗ България, както затриват БДЖ, НЗОК, НЕК и всичко, до което се докосне държавата. Не точно държавата. Тия, где управляват държавата.
 Та имам една молба. Изтрезнейте бе хора! Защото утре ше се молите Гюргя от Столипиново да купи ЧЕЗ България. За един лев да го купи ще се молите. Ама тя и един лев няма да има. Не, че си е платила тока. Няма да има, защото живее у държава, где народът мисли, че държавата може да прави бизнес.
 Айде чао!

РОСИ АНТОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар