Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 24 август 2017 г.

ЗА РОМИТЕ И ПРАЗНИТЕ ГЛАВИ

Та айде да помислим логично!
Да почнем от ромите и ромската престъпност. Най - много печелят от ромската престъпност Волен, Сашко и Валерко. Колко повече ромска престъпност, толкова повече гласове за тях. Ама иначе лаят. Да сте ги чули да излязат с някакво разумно предложение как да се справим с тоя проблем? Няма и да ги чуете. Те искат да има проблем, за да може да ги избирате. 
БСП разчита на гласовете на бедните. И се грижи да има бедни. Ако не вервате, вижте какво стана през 1996-1997 година. При Жан.
Герб пък разчита на чинивниците, назначени от Герб. И постоянно увеличава бройката им, теглейки яко заеми, които чиновниците да харчат, а ние да връщаме.
А десните ги нема никакви. И няма как да ги има. За да има дясна партия, трябва да има богати хора. Не, че тук ги няма. Има ги. Ама са забогатели покрай властта.Или от властта. Нема значение коя. На БСП, ДПС, ГЕРБ, патреоте... Та и те нема да гласуват надесно. Ще заложат на сигурно. На гореизброените.
Това е. А после демокрацията пак ви е виновна. Що не мислите бре ора?


Р.А.

Няма коментари:

Публикуване на коментар