Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 24 август 2017 г.

БУЗЛУДЖА

Та гледам как Бузлуджа почервеня. Красиво. Зелен червен връх. После малко ще покафенее. Та да питам:
Освен летящата чиния още колко нужника обслужват нуждите на 60 000 нуждаещи се? И апат ли ги мухи по насраните задници?
После виждам плакат " Искам си социализма". И си мисля:
Бре вие добре си искате социализма, ама мен питате ли ме дали го искам? Може би плакатът трябваше да е " Искаме си младостта! Тогава се чукахме."
И си представям какво ще стане, ако социализмът се върне.
Първо ще затворят границите, та да не бегаме от него. После месо ще остане само в магазините по големите градове. В селата и малките ще карат един път седмично. Що там се самозадоволяват / за младите: самозадоволяване не е да мастурбираш, а да гледаш прасе, овца и коза. ката казах коза, се сетих да уточня. за месо да се гледат. не за други нужди./ Ще заживеем здравословно. За хляб ще се виси по опашки, защото има невероятен вкус. Софиянци ще бъдат върнато по родните им места. Да работят в ТКЗС-то. За 3 лева на ден. Цело кило кучешка радост са тия пари. Ще се реши проблемът с паркирането в големите градове, защото за кола ще чакате десетина години. И кола на старо ще е по - скъпа от нова кола. Ще има модни дрехи, последен писък на модата. От модна къща Рила. Токът ще спира често, защото е евтин, ама го нема. Ще има "Кореком" / за младите: кореком е магазин, где има всичко, где го нема. ама го нема, нищо, че го има. или го има, ама не за всички/. Казармата ще стане две години. Трудови цигани ще строят жилища, где не стигат за никого. По двете телевизионни програми ще гледате конгреси на БКП и КПСС. И как се калява стоманата. Чавдарчета и пионерчета, възпитани не от родителите, а от партията ще помагат на стари хора да цепят дърва. И бензин ще има. Евтин. Ама нема до имате кола.
И най - важното. Нема да имате нито телефони, нито компютри, нито интернет. Това ще ме изкефи на макс. Що ми писна да слушам и чета тия, где си искат социализма.
Та се сетих:
Не си искайте социализма! Искайте Нинова да ви даде по една шепа Виагра! Сигурен съм, че ще ви върне в младостта и ще разберете, че не искате социализма, а искате пак да може да чукате. Както се чукахте по времето на социализма и както по времето на социализма ви чукаше чл.1 на конституцията на НРБ. В лицато на БКП.
пп. като изпиете виаграта, ако сте забравили как се прави, викнете некой млад партиен лидер! и се надупете. бъдете сигурни, че ще се сетите.
Ай приятен ви ден! На Бузлуджа. И добре наторете гората!
Чао!
Р. А.

Няма коментари:

Публикуване на коментар