Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 24 август 2017 г.

БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ

Хаха. Сега да ви обясня некои неща. Где ви ги обяснявам постоянно, ама дебелоглавите патриоти не ги понимают.
Първо:
Разрешиха продажба на българска земя на чужди ГРАЖДАНИ. Досега се продаваше само на чужди фирми и българи. Зърнари, турски, руски и други тарикатски фирми изкупиха замята на чичо и дедо на безценица. Та сега дедо и чичо, где не си дадоха замята на честни зърнари, турци, руснаци и тарикати, имат шанс да вземат някакви нормални пари за нея. И ще вземат. Бъдете сигурни! Джон Мишел Европедров няма шанс да изнесе българската земя в Еврогея. И това бъдете сигурни.
Второ. Второто е първо. Новината на деня. ЕС ще затваря американските тецове. Браво. Нема да ги затварят патриотите, а ЕС!? Нема да ни крадат повече янките. Проклети колониалисти! Майната му, че токът ще поскъпне. Майната му, че ще хлопнат кепенци мините. Майната му, че ще ритнат камбаната 3-4 хиляди фирмички, где живеят покрай тецовете. Майната И на половин югоизточна България, где живуркаше покрай американци и въглища за американци.
Хаха. Малоумници. Ще умра от кеф да изгоним и Дънди Крокодила, где ни изнася златото без пари. По мои точни изчисления, тогава ще затворим половин България. Четвъртината от нея е вече турска и руска. Последната четвъртина е българска. Да живее България!
Айде приятна ви и споделена вечер!
пп.1/2 + 1/4 + 1/4 =1 или за неразбралите 1 - 1/4 - 1/4 - 1/2 =0
Айде чао!


Р.А.

Няма коментари:

Публикуване на коментар