Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 24 август 2017 г.

ПАЗАРУВАНЕ

хааха. Началникът ще пазарува. У Кауфланд. На вратата се среща с един зевзек. Тираджия във фирмата. Влизат и тръгват с количките. Взимат кво взимат и на касата. Началникът правил сметка да напазарува за 50 - 60 лева. Сметката 130. Плаща, прибира стоката и тръгва. И говори на Дани:
- Бре мама му стара!? Всичко скъпо. Отрезаха ми главата, а уж смятах. Само се чудя, защо съм взел неща, где ми не трябват. И тия две парчета луканка от 50 лева килото кога съм ги взел.
А Дани:
- Не ти взе всичко. Аз нали бях до теб. Преценявах от що имаш нужда и ти го слагах в количката. Нали съм приятел. Ако не ядеш луканката, дай ми я за мачето! Гребенът е да се решиш. Не да ходиш като Румцайс. А четката за тоалетна!? Все ще ти потрябва. Ама се не сещам тия фиби що ги сложих!? Дано ти не потрябват!
После... За после се сетете сами, що фейсо ще ме блокира за после!
Хаха. Да добавя. Днес началникът има рожден ден. Става на 50. Да е жив и здрав! Донесе виски, кола, бира, бонбони и локум за Заро. И луканка. От оная... Убавата.


Р.А.

Няма коментари:

Публикуване на коментар