Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

понеделник, 9 януари 2017 г.

МЕЧТИ

Поне десетина пъти съм ви казвал, че мечтите се сбъдват. Не ви ги сбъдват Обама, путин или Бойко. Само трябва да мечтаете. 
Спомнете си как сте мечтали като деца! Ама никога не съм ви казвал, как мечтите се сбъдват. Сега ще ви кажа.
Мечтите са енергия. Най - силната енергия, която вселената познава. Те нямат нищо общо с мислите. Мислите са добри или лоши. Мечта лоша няма. Затова мечтайте бре, хора! 
Сетете се за детството! Коя от мечтите ви, не се сбъдна? Пораснахте. И спряхте с мечтите. А те творят вашия свят. И моя. Не мислете. Не боговете творят светове. Творят ги мечтите.
Ако ми не вярвате, легнете и погледнете небето! Гледайте облаците! И мечтайте за нещо! И ако гледате добре, ще видите, че облак се превръща в мечтата ви. И намира друга сходна мечта. Не мисъл. Добрата мисъл я спира зла мисъл. Мечтите няма какво да ги спре. Просто мечтайте! От мислене нямате време да мечтаете. А имате цялото време на света. А то е безкрайно. Като мечтите.
пп. И като Ече Мече.


Р. Антов

1 коментар:

  1. Мечтите са различни-някой мечтаят
    за пари,други за власт,трети за слава!Пък аз си мечтая за едно
    кафе!С лед!

    ОтговорИзтриване