Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

понеделник, 9 януари 2017 г.

НИЩОХаха. Каролина ми каза, че ако съм влюбен, съм щял да летя, а не да копам спомени. Та се замислих.
На целокупна България у главите им е копане. Едни не искат да им копат златото, други искат да копат шистов газ. Едни искат да закопат на два метра под земята Обама, други искат да закопат Путя до него. Едни копат гроб на капитализма, други на социализма. Ама на никой не му се копа на нивата. У България копането е доведено до съвършенство. Некои копат след като стигнат дъното. Надолу. Други копат нагоре. Към небето. И го пробиват. И пипат топките на Свети Петър. Колега. Рибарче. Ама портиер. Казвал ми е:
- Роси, най - много от тия, где ми пипат топките са българи. Не са чели приказката за стълбата. Качват се към рая със зяпнала уста, лапат го и пипат да видят дали това не е райски банан с топки. После ги връщам обратно. Ти се сещаш къде усещат райският банан с топки докато ги спускам към земята...
Та да я светна. Каролина. ЛетА бе. Летя. Ама не на СУ 27 и ремонтирани миг 29. И не капом земята с бомби. Летя насън. Ако не верваш, питай Ече Мече! И то е летяло с мен. И още колко има да лети.

Р. Антов

Няма коментари:

Публикуване на коментар