Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 11 февруари 2016 г.

ХОРОСКОП ПОД ЗНАКА НА ВЕНЕРА И КОСИТЕ НА ВЕРОНИКА. И ЗА СЕКС. 11.02. 2016.

 ОВЕН.
 Път.Едни ще пътуват до работата, други по работа, а трети, що това им е работа. Тия где пътуват за Гърция, нема да пътуват. Неколко ще отпътуват към гробищата. Далеч от Горанов.
 Секс ще има. И по път, и на път, и над път и под път.
 ТЕЛЕЦ.
 Здраве. Невероятно здраве за тия, где не са болни. За болните от грип, здраве след седмица. На некои болни, много здраве от Москов и здравната каса.
 Секс ще има. Здрав секс. Ако ви хванат, ще има и здрав бой.
 БЛИЗНАЦИ.
 Щастие. Ще сте щастливи. Едни днес, други друг път. Най - щастливи ще са шофьорите, где минат гръцката граница. И тия, где си купят винетки.
 Секс нема. Той ще ви направи нещастни. Щастлив ще е венеролога.
 РАК.
 Срещи. Едни ще срещнат уличен стълб. Челно. Други ще срещнат челно кола. Трети ще срещнат стара любов. Най - много ще се срещнат с данъчни и милиционери
 Секс ще има. Най - вероятно със старата любов. Ако ви хванат, ще срещнете и зъболекаря си.
 ЛЪВ.
 Търпение. Невероятно търпение. Ще ви търпят близки, колеги и началници. Може да си позволите всичко. Не може да си позволите търпение, ако имате диария.
 Секс нема да има. Там нема кой да ви търпи.
 ДЕВА.
 Апетит. Невероятен апетит. Ще ви се яде всичко. Ще ядат само тия, где работят. Който не работи, не трябва да яде. Непременно изяжте некой, що иначе ще ви изяде отвътре. Хубаво е да хапнете заранта, що после Пеевски може да ви изяде яденето.
 Секс ще има. Апетитен с апетитна или апетитен. Не го изяждайте.
 ВЕЗНИ.
 Страх. Цял ден ще ви преследват страхове. От високо, затворено или от началника. Некой ще ги е страх от върколак, ама само докато ги ухапе. Най - много ще ги е страх от Путин. Що знаят какви страшни оръжия има.
 Секс нема. Страх лозе пази. Пази и от трипер.
 СКОРПИОН.
 Работа. Ще се скъсате от работа. Ако имате работа. Ако немате, ще се скъсате от спане. Нема да се скъсате от спане, ако сте бежанец. Тогава ще се скъсате от бегане.
 Секс има. Ако сте порноактьор. За другите нема, що не е работа.
 СТРЕЛЕЦ.
 Новини. Ще получите новини. Добри и лоши. Има голяма вероятност да влезете у новините, затова карайте внимателно и се пазете когато пресичате. И не четете новини, що не са новини.
 Секс ще има. После новината ще се разнесе. После и бой ще има. После и новини за боя.
 КОЗИРОГ.
 Ред. Най - после ще въведете ред в делата си. Мъжете първо да извадят смърделите си чорапи от под леглата и да ги сложат в коша за мръсни дрехи. Жените да подредят чантите си. Политиците да си чакат реда. Скоро ще дойде и техният ред.
 Секс ще има. По реда на номерата. Ред да има.
 ВОДОЛЕЙ.
 Късмет. Едни ще намерят празен портфейл, други пълен. Купете си лотариен билет! Ако вие немате късмет, лотарията винаги има. И Бисеров винаги има. Що съдебна система нема.
 Секс ще има. Късметлийски. Ако немате презерватив, ще е късмет за за гинеколога.
 РИБИ.
 Успех. Ще успявате във всичко, с което се захванете, ако не се захващате с нищо. Ако сте кандидат за кандидат шеф на ООН, а не сте бил комунист, нема да имате успех.
 Секс ще има. Успешен, ако партньорът ви не страда от простата. Ако страда, ще е още по - успешен, стига да го не боли езикът.

Няма коментари:

Публикуване на коментар