Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 9 юни 2015 г.

НЕВЕРОЯТНО ВЕРЕН ХОРОСКОП ПОД ЗНАКА НА УРАН, ТИТАН, РЕЯ И ГЕЯ. ЗА 10-06-15

 ОВЕН.
 Страх. Ще Ви е страх да отидете на работа, що може да Ви уволнят. Ще Ви уволнят, що не сте отишли на работа. Ще Ви е страх от сянката ви. Ще се страхувате да правите секс с новата си връзка, ама ще пробвате.
 Секс нема. С право сте се страхували от сянката. Партньорът в живота Ви, понякога е ваша сянка.
 ТЕЛЕЦ.
 Планове. Ще кроите планове цел ден. Едни ще кроят планове за сватба, други за развод. Най- много ще кроят планове, как да турат капата на некой, или как да развалят чужд план.
 Секс нема. По план не е секс, а мъкаааа.
 БЛИЗНАЦИ.
 Проблеми. Страхотни проблеми цял ден. Първо ще изтървете рейса и ще ходите пеш. После

НОВИНАТА, КОЯТО РАЗТЪРСИ ЕС, НАТО И САЩ. НЕВЕРОЯТЕН ОБРАТ В БЪЛГАРО - РУСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ.

  Вчера в българо- руските отношения настъпи исторически обрат. На най- високо ниво бе постигнато разбирателство, което до оня ден не бе възможно. Българският премиер министър, виждайки как българите обичат руските и съветски паметници в България, и като взе в предвид предстоящото откриване на още такива, позвъни на другаря Владимир Путин. След кратък и ползотворен разговор, се споразумяха за следното:
  Русия отпуска на България един декар до Кремъл, където да бъдат издигнати паметници на българи, борили се за свободата на Русия и СССР. И на българи, със заслуги към Русия.
  Първо ще бъде вдигнат паметник на капитан Георги Мамарчев. Участвал във войната срещу Наполеон и в Руско турската война /1828-1829г./. На паметника ще бъдат изписани думите на ген.Дибич: "Българе!!! Стойте си мирно, че ще обърна

ЗА ПАМЕТНИЦИТЕ И РАЗДЕЛЕНИЕТО. И ЗА ЕДНА СКУЛПТУРА НА НИКОЛАЙ ХАЙТОВ.

 Днес откриването на един паметник, на един велик Български  цар предизвика емоции като, че ли са играли Левски срещу ЦСКА. По принцип не съм фен на паметниците. На никакви паметници. Паметникът в на нечия победа, е и паметник на нечия загуба. И паметникът на победителите не е паметник на загубилите. Тук не става дума само за паметниците на загиналите във войните. Тях трябва да ги има. За мен те са паметник на безумието. Безумието да загиват хора. За земя, идея, или нечия лудост.
 Та немам понятие, какви са художествените качества на паметника. Обаче светещите очи са гениална идея. И точно заради това, те предизвикаха най- много спорове. Според повечето хора, очите не трябва да светят. Според други, трябва да светят. Все едно Самуил ни гледа.
 А според мен светещите очи са светещи очи. Очите на Самуил светят от жал и омраза. Жал за