Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

понеделник, 1 юни 2015 г.

ЗА КАСКЕТИ И ПЪРВОСИГНАЛНИ УМНИЦИ. СМЪРТ НА ФАШИЗМА! И ПРЕДСТОЯЩИТЕ НАРОДНИ СЪДОВЕ /СЪДИЛИЩА/.

  Преглеждам новините и се сещам за бай ви Тодор Живков. Тогава новини немаше. Имаше възхвала на СССР, социализма и плюване по империализма. Същото бе и в магазините. Празни рафтове, а по стените лозунги на същата тематика. А у "Кореком" пълно. Ама нема долари. Не знам какво велико нещо сътвори социализмът, но едно нещо не мога да му отрека. 99% от българите станаха първосигнални. Горе долу като амеби. Хляб и ако нещо ни спуснат отгоре, ау, бау...  Смърт на фашизма!  И 25 години след като правешкият каскетлия го няма, нещата не са мръднали на йота.
 Оня ден щеше да трепем циганите у Гърмен. После циганите щеше да трепат нас. После... Та колко човека се чукнаха у празните кратуни и помислиха!?
 Аз познавам циганите много добре. По принцип те не са лоши хора. Както всяко стадо, има и мърша. Страхливи са. Отмъстителни са, но им минава бързо. Ама не забравят. Когато са много, а често това е така, си дават кураж и не мислят какво правят. Ако има работа се циганят, но работят. Когато ги уважаваш, те те уважават двойно. Само що си българин.
 Сега си представете една тумба цигани напада българите в селото. Или една тумба българи напада циганите в гетото. И се почва. Представете си, че загинат деца. А после нема спиране. Нема спиране.
 А като се замислиш, всичко почна от едно сбиване. Ако се замислиш повече, ще видиш, че българите крадат не по- малко от циганите.  С какво некой бивш министър, откраднал милион, е по- добър от Асен циганина, откраднал кокошка. С нищо, разбира се. Ама кокошката знаете, че е ваша, а за парите се не сещате. И отвсякъде зов за спасение от циганите. Къде ще ходят, с какво, как, не ви интересува. За министрите се не сеща никой. Нема и да се сетите, що когато се сетите, вече ще сте отреагирали първосигнално на друго. Нема да се сетите, и че на министрите е работа да мислят за циганите, българите, магаретата и овцете у тая държава. Не е ваша работа. А кой си не върши работата-уво. Може и у затвора. За безстопанственост.
 Оня ден умря бебе. Първосигнални реакции. Днес видях, че някой наричат акушерката убиец. Народен съд. Да влезе убитият!  Да се разпънат на кръст акушерките! Без изключения. Ако не са убили досега, рано или късно ще убият.
 А кметът ви си пие кафето у къща за десетина милиона. И министърът. И депутатът. Като се сетите за тях, те се сетат, че негде цигани обират българи. Или че доктор е утрепал пациент. И го обадят по новините. И амебите се юрват. "Смърт и разпни ги!". Ама се юрват на неправилния адрес. Това е. Кто понял, понял.
 Браво на бай Тодор. Браво! И на вас браво! Успяхте да предедете наученото и на децата си.

НОВИНИТЕ ДНЕС. 01-06-2015. БЪЛГАРИЯ, ОСТАНАЛИЯТ СВЯТ И РУСИЯ. НЕМА ОРАЛНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Открит е сезонът за риболовене. Има риба, има вода, има прекрасно време. Ама има и ИАРА.
 *Днес е денят на детето. Децата ядат шоколадчета, а родителите им лягат на пътя. Поне днес ще ги пазят от автомобилите.
 *Осем тира с цигари изчезнаха по пътя между "Капитан Андреево" и Калотина. Това е лошо. Ако не беха изчезнали, немаше да сме шести по тютюнопушачи, а щеше да сме еднолични водачи.
 *На "Капитан Андреево" въведоха автоматизирана система за отчитане на трафика. Приходите скочиха 20 пъти. Човешкият фактор е сведен до минимум. Очаква се скоро да се въведе автоматизирано правосъдие, здравеопазване и образование. До края на годината ще се въведе автоматизирано управление и на държавата, парламента и общините. Техниката се оказа по- надеждна от хората.
 *Откри се лятото. Първо по морето. И единствената рускиня, где се смили и дойде да почива в България, бе ограбена.
 *Фирми чистят дерета и речни корита и се краде като за световно. После водата ще изчисти изчистеното от фирмите, а после некои ще чистят изчистеното от фирмите, от вторите етажи на къщите си.
 ОТ СВЕТА.
 *Германия заяви, че за Гърция е ударил дванадесет без пет. Гърция заяви:
 -Благодарим, че ни подсетихте! Щеше да си проспим почивката.
ази седмица
 *В САЩ в 00:00h на 31-05-2015 ще спрат сървъра за подслушване. Ще го пуснат чак в 00:01h на 01-06-2015.
 *Два допотопни руски Су-24 стресираха натовски кораб, що застрашавал сигурността на Русия у руското Черно море Сега вече не я застрашава, но я застрашават два натовски кораба до нос Хорн.
 *От Кремъл заявиха, че Русия има право да разположи ядрено оръжие на Крим. Ще разположат същото, което преди години Украйна им го предаде. Тогава САЩ, Англия и  Русия поеха ангажименти и гарантираха териториалната цялост на Украйна. После руснаците прекалиха с водката и забравиха обещанието си.
 *Тази седмица "Газпром" ще презентира  в Париж "Турски поток". След 137 години ще го презентира в Турция.
 *ИД е на турската граница. Засега САЩ е на канадската и мексиканската граница.
 *НАСА прави нов марсоход. Русия прави нов роботизиран танк. Евроход.
 СПОРТ.
  *ЦСКА и Локо остаха без лиценз. Левски остана на седмо место. Догодина А група ще остане само с Лудогорец и Монтана. Има опасност да остане и без лиценз.