Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 5 септември 2015 г.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ЗА СКРЪБ, РАДОСТ, ЩАСТИЕ И НЕЩАСТИЕ. И ЗА СЕКС. ЗА 06.09.15

 ОВЕН.
 Късмет. Цял ден ще ви преследва невероятен късмет. Сутринта ще намерите пари. После ще намерите кръчма.У кръчмата ще намерите стар познат или позната. После ще намерите некой хотел и накрая с голем късмет ще хванете последния автобус до вас.
 Тук късмета ще ви напусне. Не е късмет, да намериш пари в джоба на партньора си. Не е късмет и ухапването на шията ви. Късмет ще е, ако не викаш бърза помощ.
 Секс ще има, ама не требваше да има. Що хем ще има бой, ама сигурно ще има и некой зъл трипер.
 ТЕЛЕЦ.
 Нови възможности. Пред вас е бъдещето. Виждате ясно какво е нужно да направите. Ама чакате още нови възможности. А новите възможности чакат вас. Не ги чакайте. Преследвайте ги! Ако не ви стиска, пратете Сашо Диков да ги преследва! Той е царят на преследването.
 Секс нема да има. Ще има нови възможности. Ако немате презервативи, не ги преследвайте, та да не преследвате венеролога!
 БЛИЗНАЦИ. 
 Търпение. Утре ще сте въоръжен с търпение. Няма да бързате за никъде. Ще изслушате внимателно подчинените си и ще ги уволните чак други ден. Ако имате разстройство побързайте да се отървете от търпението. Има опасност ако се не отървете от търпението, да се отървете от разстройството. У гащите.
 Секс ще има. Търпелив, бавен и изпълнен с широта и красота. Като родопска песен
 РАК.
 Отегчение. Ще сте отегчен от работата, почивката и живота. Ще отегчите и околните. Внимавайте шефът ви да не е вашата зодия! От отегчение може да ви уволни.
 Секс ще има. Отегчителен. Ако правите секс с нещо чуждо, има вероятност некой ваш, да ви прецака отегчението.
 ЛЪВ.
 Крайности. Люшкате се от крайност в крайност. Едни от стълб до стълб, други от стена до стена. Некой ще се люшкат от асфалт до асфалт и ще ще псуват Бойко Б., що не е турил нещо по- меко. Некой ще се люшнат у забежка извън брачната клетка.
 Секс нема да има. Таман да стане, и ще се люшнете у угризения.
 ДЕВА.
 Завръщане. Некой ще се върнат на работа, други в кръчмата, а трети в къщи. Нема опасност некой да се върне от оня свет. Има вероятост да го види.
 Секс ще има. Ще се върнете към него след дълъг престой.
 ВЕЗНИ.
 Заминаване. Некой ще заминат в чужбина, други на село. Внимавайте в работата си. Има вероятност да заминете на кино. Не заминавайте нещо недовършено!
 Секс ще има. Довършете го. После си заминете незабавно! Колко по- далеч, толкова по- дбре.
 СКОРПИОН.
 Скръб. Тежък ден. Едни ще скърбят по отминалата младост, други за отминала любов, а трети за изпитата бутилка. Най- много ще скърбят тия, где счупят пълна бутилка.
 Секс нема да има. Ще скърбите за изгорял вибратор.
 СТРЕЛЕЦ.
 Глад. Едни ще гладуват за хляб, други за черен хайвер. Некой ще гладуват за знания. Всички ще останат гладни. Нема да са гледни само тия, где гладуват за едно, две неща, где нема да ги споменавам, що немам червено точка.
 Секс нема, ама и има. Има за последните гладни. За другите има глад.
 КОЗИРОГ.
 Радост. Радост в къщи, радост на работата, радост в леглото. Цял ден смях. Тревата е страхотна!
 Секс ще има. Страхотен! С убава трева, лош секс нема.
 ВОДОЛЕЙ.
 Нещастие. Първо ще се закъснеете за работа. После ще ви уволнят. После в къщи ще ви вдигнат скандал. После ще си легнете нещастен и нещастията ви ще продължат.
 Секс ще има. Нещастен. С нещастника до вас.
 РИБИ.
 Странност. Ще се чувствате странно. Не се учудвайте, че околните ви гледат странно. Погледнете се в огледалото и се сете що е така! Не вярвайте на приятелите си у фейса! Те лъжат яко.
 Секс нема. Кой ще прави секс с такъв звер!?

Няма коментари:

Публикуване на коментар