Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 24 юли 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 24-07-15. РИБИ, ЧУКАНЕ, ГОРСКИ ПОЖАРИ И ПОЖАРИ В ГАЩИТЕ. ЧУКАНЕ У КИТАЙ И ЛОВ НА КРОКОДИЛИ В НЮ ЙОРК.

 ОТ ЯЗОВИРА.
 *Сомчета, сомчета и тук там сом. Ракията е на привършване и тия дни ще се оди на казан. Нема ракия - нема риба. Нема и русалки.
 ОТ СТРАНАТА.
 *Събраха се 180 юнака. Ще променяме конституцията. След още 24 години ще я променим пак. Тогава в нея ще остане чл.ЕДИНСТВЕН.
 ОТМЕНЯ СЕ РЪКОВОДНАТА РОЛЯ НА РАЗБОЙНИЦИТЕ.
 *Пожар у Сакар, пожар у Рила и пожар у гащите на Катя от околовръстното. Пожарите са дело на хора, на жега и на липса на клиенти.
 *Един у Сливен кла жена си, неколко се удавиха, неколко ги утрепаха и неколко се самоутрепаха. Утре пак. Жега е.
 *Министри обядват с антракс. И това не помага.
 *А репортер на "Билд" пътувал от Слънчев до Варна за 245 лева. С такси. Възмутен изпи едно стограмово менте. За него е платил 246 лева.
 *Трактори и комбайни зареждат законно гориво на бензиностанции. Това е протест, що ги карат да зареждат законно гориво и у техните ГСМи.
 *А Дунав е на път да пресъхне. Змей спира водата.
 ОТ СВЕТА.
 *Гърците скочиха на нашите туристи. Цапат, чукат се и си носят храна от България. Бай Ганьо си носеше храна чак у Виена, а виенците нищо му не казаха. Диви гърци.
 *Турция май ще хване ИД за гушата. После нема да има кой да хване за гушата Турция.
 *В Китай демографски срив. Ще разрешават на семействата второ китайче. Оригинално. Китайско. Друго оригинално там се не прави от 100 години.
 *От България питат Газпром, кво става с потока. Отговор няма. Нямат пари за хартия.
 *У Русия приходите на Газпром ще се свият с 30 %. Въпрос:
 С колко ще се свие БВП на Русия, като се знае, че Газпром формира 10% от него?
 С колко ще се свият приходите в бюджета на Русия, като се знае, че Газпром формира 20% от него?
 *А Шойгу каза, че Арктика е приоритет за руската армия. Слава богу! Досега приоритет за руската армия бе Украйна. Чудно ми е, що не каза, че приоритет за руската армия са Абхазия и Осетия.
 *А у Ню Йорк, у Манхатън, уловиха крокодил. Истински. Огромен. Метър и десет. Пак там бяха видени да се разхождат няколко стотин хиляди крокодила. С къси и дълги поли. Не ги ловиха, що изглеждаха ужасяващо.
 *Обама ще се завърне в къщи. У Кения се готвят за посрещането му. Кенийци. Предполага се, че за посрещането му се готвят и стотина мюсулмани.
 *А Ботсана е на 31 място по сигурност в света. България е на 32 място.
 ПП. Щях да забравя. Григор се раздели с Маша. Тия дни ще почне даже да играе тенис.

Няма коментари:

Публикуване на коментар