Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 5 юли 2015 г.

НЕВЕРОЯТЕН ХОРОСКОП ЗА УСПЕХИ, НЕУСПЕХИ И СЕКС. 06-07 / 12-07. ПОД ЗНАКА НА ВЕНЕРА МИЛОСКА, КАСИОПЕЯ И ЗМЕЯ.

 ОВЕН.
 Бягство. Ще бягате от всичко и от всички. Най - много ще бягат тия, где тренират дълго бягане. Некои ще избегат от работа, а после ще бегат след началника, да го молят да ги не гони от работа. Трети ще бегат, та да не изпуснат влака.
 Секс ще има. Ще е половин секс, що по средата му ще се наложи да бегате.
 ТЕЛЕЦ.
 Риск. Ще поемате премерени и непремерени рискове. Най - много ще рискуват тия, где пресичат на зелено. Ще рискуват и тия, где стоят на спирката на рейса. Ще рискуват и тия у кръчмата до спирката.
 Секс ще има. Без презерватив. Рисков. После ще има венеролог, зъболог и психолог.
 БЛИЗНАЦИ.
 Промяна. Ще променяте всичко около вас. И във вас. В къщи ще изметете, и мръсното ще стане чисто. После ще изперете. Некои ще променят характера си, а некои нема. Има опасност на тия, где не променят характера си, да им променят зъбния статус.
 Секс ще има. С трима различни партньори. За некои ще има с три различни вибратора.
 РАК.
 Раздяла. Тежки раздели. Едни ще се разделят с кола, други с жена, а трети с мъж. Най - тежка ще е раздялата на тия, где се разделят със старите джапанки. Някои ще се разделят с разума си.
 Секс нема да има. Има раздяла с партньор, вибратор или контузена десна ръка. За левичари мъже, секс ще има. После ще има и мазоли.
 ЛЪВ.
 Търсене. Голямото търсене. Едни ще търсят пари, други пиене, а трети ще търсят себе си. Некои ще търсят гъби в гората. Най - много от вас ще търсят работа.
 Секс нема за всички. Ще има само за тия, где търсят гъби в гората. Ще има и за тия, где търсят краставици.
 ДЕВА.
 Успех. Обречени сте на успех. Успешно ще ви уволнят и успешно ще отидете до борсата. Успешно ще пресечете улицата. В къщи успешно ще изгорите яденето. После успешно ще се напиете у кварталната кръчма.
 Секс ще има. С непознат или непозната от кръчмата. Успешно ще уловите и седем срамни въшки.
 ВЕЗНИ.
 Загуба. Чакат ви непоправими загуби. Едни ще загубят цигарите си. Други ще се загубят в гората, а трети у село. Най - тежка ще е загубата за тия, где загубят единия си чорап.
 Секс ще има. Пазете се партньорът ви да не разбере! Ако това стане, ще загубите част от скалпа си.
 СКОРПИОН.
 Печалба. Едни ще спечелят почивка на море, други нова работа, а трети бой. Купете си лотариен билет. Така ще спечели и лотарията.
 Секс нема, що сексът е загуба на време, което може да го оползотвориш с пиене.
 СТРЕЛЕЦ.
 Невнимание. Ще сте разсеян и невнимателен. Това само по себе си не е страшно, стига да не карате тролей, трамвай или самолет. Ако се пешеходец, няма от какво да се притеснявате, стига ватманът да не е  зодия стрелец.
 Секс ще има. Минута невнимание, цел живот страдания. Носете си презерватив!
 КОЗИРОГ.
 Страх. Ще ви е страх от влак, кола и колело. Много ще се страхувате и от светкавица, бастун и куче. Когато минете под терасите на блока си, ще разберете, че е трябвало да се страхувате от саксия.
 Секс нема. Ще ви е страх да ви не хванат.
 ВОДОЛЕЙ.
 Дела. Дела, дела и пак дела. Най - много дела ще имате, ако сте адвокат, съдия или прокурор. Ще има дела и ако сте деловодител у съда.
 Секс ще има. Страхотен секс. После ще има бракоразводни дела.
 РИБИ.
 Срещи. Срещи със стари приятели, със стари колеги, със стара любов и със старо вино. Най - опасни са срещите със стара любов и със стар камион.
 Секс ще има. Ще има за тия, где преди да срещнат стария камион, срещнат старата любов.


Няма коментари:

Публикуване на коментар