Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 18 юни 2015 г.

ФИЛОСОФО - ИСТОРИЧЕСКИ ТРУД ЗА НАЙ - НОВАТА ЕПОХА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ.

  Предполагам, че с този философо - исторически труд няма да стана професор, като например Вучков или Румен Гечев, ама поне за нобелова награда ще се преборя.
  В своето развитие, човечеството е минало през няколко епохи:
  1.ПРАИСТОРИЯ.
  2.ДРЕВНОСТ.
  3.АНТИЧНОСТ.
  4.СРЕДНОВЕКОВИЕ.
  5.НОВОТО ВРЕМЕ.
  6.СЪВРЕМЕННА ЕПОХА.
  Към тези шест епохи, аз добавям още една.
  7.ЕПОХАТА НА УНИЖЕНИЕТО.
  До това откритие стигнах, след задълбочен анализ на случващото се в България и света през последните три- четири година. Примери много.
  Например в България, половин България се унижава и гласува, а после избраниците се унижават да ни управляват. Сега даже ще унижат всички българи, като ги задължат да гласуват.
  Некой се унижават да работят, а други се унижават да им плащат унизителни заплати. Чиновници ни унижават, що тях ги унижават други чиновници, а другите чиновници, ги унижават тия, где се унижихме да изберем. Хората унижават полицаите, що не щат да се пенсионират като хората, а полицаите унижават хората, где ще се пенсионират като хората. Циганите унижават българите, що не са като тях, а българите унижават циганите, що не са като тях. Пешеходци се унижават да ходят пеш, а когато пресичат на пешеходна пътека, унижават некой джип да спре. Унижават пенсионерите с пенсия, где стига за 100 хляба, а те унижават хлебарите, що не купуват по 200. Унижава се всичко, от всеки...
  По света е същото.
  САЩ се унижава да не води война срещу ИД, що некои го унижиха, че води войни. Пак там полицаи се унижават да гръмнат некой, а после негръмнатите ги унижават у съда.
  Русия се опитва да унижи Украйна, ЕС, САЩ и НАТО с оръжия. А най- доброто оръжие на Русия унизи Русия, що спука гума насред столицата на Русия.
  Китай унизява света, унизява и китайците. Демек унизява и Китай.
  По подобен начин стоят нещата навсякъде по света.
  У Европа, Гърция, где дари демокрацията, се унижи да тегли кредити. Сега я унижават, що требва да ги връща. А тя унижава кредиторите, що не ще да ги връща. Има опасност кредиторите да унизят Гърция, като не дадат нови кредити. После унижени ще са пак гърците.
  Могат да се дадат безброй примери, които да потвърдят думите ми.
   Но и тук има некои изключения.
   Например риболовът. Никой не унижава никого. Нито вие рибата, нито тя вас.
   И Катя от околовръстното не ви унижава, нито вие унижавате нея. И двамата знаете, че свирката е 15 лева. Ако сте редовен, може и остъпка. И ако имате 15 лева. Що има опасност да ви ги вземат за здравна вноска. Нали чухте, че у здравеопазването текат реформи!? А за измислени реформи, требват истински пари.
  ПП. Малей!!!! Сега се сещам, що реформи идат. Май унижението ще е пълно. Нема да има пари ни риба, ни за Катя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар