Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 20 юни 2015 г.

НЕВЕРОЯТЕН СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ПОД ЗНАКА НА РЕЯ, ГЕЯ И КАСИОПЕЯ. 21-06-15 / 27-06-15.

 ОВЕН.
 Път. Дълъг път. Едни ще пътуват до село, други до града. Доста хора ще бъдат пратени да пътуват на майната си. Най- малко ще пътуват тия, где ще отпътуват за оня свет. За тях обратен път нема.
 Секс може да има, може и да нема. Ако Катя е на околовръстното, ще има, ама ако имате 15 лева. Секс може да има и у вас, ама нема как да разберете, що ще сте на път.
 ТЕЛЕЦ.
 Безтегловност. Цяла седмица ще сте в безтегловност. Ще се реете над земята и нема да знаете що е така. Ще усетите гравитацията, когато ви уволнят. Ако летите със самолет и усетите безтегловност, споко! Скоро ще разберете, че душата е безтегловна.
 Секс ще има. Ще сте в безтегловност. Ако партньорът ви тежи над 150 кила, ползвайте вибратор!
 БЛИЗНАЦИ.
 Страх. Необясним страх ще витае около вас през цялата седмица. Ще ви е страх да седите сам в къщи. Ще ви е страх да работите. Ще ви е страх да ядете и пиете. Накрая ще се престрашите и ще излезете навън. Така и нема да разберете, що сте се страхували. Просто е трябвало да  не заставате на пътя на рейса.
 Секс ще има. Докато срещнете рейс.
 РАК.
 Смелост. Нищо не може да ви уплаши. Няма да се стреснете когато ви уволнят. Нема да се стреснете и от високата скорост, с която ще пътувате към Варна. Нема да се стреснете когато влезете в морето на червен флаг. Нема да се стреснете и когато не излезете от морето. Ще се стреснат плажуващите, а вие ще нахраните раците.
 Секс има. Нали сте на море. Нема да ви стреснат даже два зли трипера.
 ЛЪВ.
 Радост. Отвсякъде радост. Около вас цари настроение и смях. Щастливи хора ще ви заговарят и помагат. Само вие нема да се смеете и радвате. Какъв смях без два предни зъба?! И каква радост без любов!?
 Секс ще има в началото на седмицата. Затова после нема да имате нито зъби, нито любов.
 ДЕВА.
 Недоверие. Няма да се доверявате на никого и нищо. Даже нема да се доверите на банкомата и ще стоите без пари. Нема да се доверите и на приятелите и близките си. И с право. Такива работи не се доверяват на никого.
 Секс ще има. И то какъв секс. После нема да смееш да споделиш, нито какъв е бил, нито с кого
 ВЕЗНИ.
 Глад. Едни ще са гладни за шкембе чорба, други за знания. Ще останат гладни. Нема да останат градни, тия, где са гладни за зрелища.
 Секс ще има. Не забравяйте, че не всичко где дъвчете, трябва да се яде. До три-четири косъма е може.
 СКОРПИОН.
 Жажда. Едни ще са жадни за живот, други за ракия. Ще утолите жаждата си, а после ще се събудите още по жадни.Ако сте на системи, нема да сте жадни.
 Секс нема. Има жажда за секс.
 СТРЕРЕЦ.
 Печалба. През цялата седмица ще печелите и печелите. Едни ще спечелят нови врагове, други ще си спечелят бой. Некой ще спечелят неколко бели косъма. Не играйте тото! Там нема как да спечелите.
 Секс нема. Те това е най- големата ви печалба. Ако случайно има, ще спечелите посещение при венеролога.
 КОЗИРОГ.
 Конфликти. Конфликт с всички. Конфликт с всичко. Най- голем конфликт ще имате с четката за зъби и метлата.
 Секс ще има. Конфликтен. Конфликт на интереси. После ще има и бой.
 ВОДОЛЕЙ.
 Ново начало. Най- после ще направите нещо ново. Некои ще почнат нова работа, некои ще зарежат старата и ще се запишат наново на борсата. Некои ще се изкъпят, а други ще се обръснат.
 Секс ще има. С нов партньор, с нов вибратор или с нов презерватив. Нема да има само за тия, где правят секс с ръка. Още нема нови ръце.
 РИБИ.
 Вяра. Едни ще вярват в доброто, други в злото. Трима ще вярват на политиците, а двама ще вярват на половинките си. Един ще поверва на НАП.
 Секс ще има. Нема значение у какво вярваш. Още по- нема значение, с кого ще има секс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар