Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 12 юни 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 12-06-15. ПОЛИЦАИ И БЕЛИ МЕЧКИ.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Пребиха в ареста акушерката от от "Софиямед". У един рейс един преби двама. Българи се канят да пребият циганите у Гърмен. Циганите у Гърмен се канят да пребият българите у България.
 *Полицаи, пожарникари и надзиратели излизат на протест. Заплатите им са ниски, нищо че са високи. Трудът им е тежък. Искат да се пенсионират на 35 години. Никой се не закани да ги пребие. Има вероятност полицаите да пребият даскалите, ако излязат на протест за по- високи заплати.
 *А министрите по задачи. Едни по морето, други у планината. По задачи тръгват и депутатите. После ще излязат в летна ваканция. Преди това ще приемат навия закон за горите. С един единствен член:
 чл.1. Забранява сечене на гори на тъмно, през тъмната и светлата част на денонощието.
 *Русия пита, какво търсят американци в Анево. Анево пита, какво търсят руснаци в Нефтохим.
 ОТ СВЕТА.
 *Франческо Джоваци каза:
 "Щом гърците са избрали беднотията ОК- нека бъде тяхната воля...".
Същото вчера го каза и МВФ, ама по- дипломатично. Днес май ще го каже и Брюксел.
 *САЩ харчат ежедневно милиони долари за борба с ИД. Същите пари харчи и Русия за мир в Украйна и мир с НАТО. Доларът скочи с 20%, а рублата падна с 30%. Според руското социално министерства, 22 000 000 руснаци живеят под прага на бедността. Другите руснаци живеят в Москва, Петроград, Европа и САЩ.
 *Днес евросоциалистите ще си избират председател. Дай боже, да избарат пак комуниста Станишев!
 *А у Северния ледовит океан бяха снимани бели мечки. Вече ловят делфини. Глобално затопляне. След десет години ще ловят хипопотами.


Няма коментари:

Публикуване на коментар