Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 30 юни 2015 г.

НАЙ - ДОБРИЯТ ХОРОСКОП НА СВЕТА!!! НЕВЕРОЯТНО ТОЧЕН И ЧЕТЕН У ЦЕЛ СВЯТ. ЗА 01-07-15. ПОД ЗНАКА НА УРАН, ПЛУТОН, НЕПТУН И ПЕТ ПО СТО ВОДКА.

 ОВЕН.
 Новини. Новините ще завалят от сутринта. От телевизора лоши, от радиото лоши и лоши от вестниците. Добрите новини ще дойдат до вас от близки и приятели. Най- добрата новина ще научите привечер. Ще разберете, че и житейският ви партньор води активен сексуален живот, какъвто водите и вие. Ще разберете и що го не води с вас. И с кого го води.
 Секс ще има. Изненадващ. С житейския ви партньор.
 ТЕЛЕЦ.
 Път. Чака ви път. Ако сте у пътстрой, ви чака яка работа, на некой недовършен път. Най- дълъг път ви чака, ако сте машинист или кондуктор на международен влак Ако живеете у село, ви чака път с каруцата до ливадата.
 Секс ще има. И на пътя, и след пътя. Машинистите да внимават! Ако сте с магаре, внимавойте и вие!
 БЛИЗНАЦИ.
 Увлечения. Нови увлечения ще ви увличат цял ден. Едни ще ги увлече убавата бира, други убавата водка, а трети убавто ядене. Нема да ви увлече работата. Некой ще ги увлече старо увлечение, и ще ги завлече до леглото.
 Секс ще има. Нема по- убаво от нов секс със старо увлечение.
 РАК.
 Промяна. Най- после дългоочакваната промяна ще настъпи. Ще я видите, когато се видите на огледалото. По- добре се не гледайте! За некои е време да си сменят чорапите, други памперсите.
 Секс ще има само ако смените батериите на вибратора. Или презерватива. Нема да има за тия, где си не сменят памперса.
 ЛЪВ.
 Разум. Ще се събудите изпълнен с разум. Ще си измиете зъбите и отидете на работа навреме. После разумно ще тръгнете да се прибирате навреме, ама неразумно ще се отбиете в кръчмата. А разум у кръчма не влиза.
 Секс ще има. С некой, где ще е у кръчмата. Неразумен, що ще забравите да си вземете разума от пред кръчмата. После ще посетите венеролога. Що вече ще сте разумен.
 ДЕВА.
 Разочарования. Едни ще са разочаровани от работата, други от мързела. Най- много ще сте разочаровани от заплата. Некой ще са разочаровани от размера на нещо на некой.
 Секс ще има. Ако го намерите у ваще или у нечии гащи. Ако много ви се иска, заложете на здрави пръсти, пъргав език или нещо от сексшопа.
 ВЕЗНИ.
 Растеж. Едни ще пораснат в службата, на други ще им пораснат ушите, а на трети ще им пораснат ноктите. Най- щастливи ще са тия, где им е пораснал некой стрък марихуана у двора. Последните да внимават, що некой зъл човек може да ги наклевети, и да им съсипа щастието.
 Секс ще има. Некой неща растат неколкократно за секунди. Ако и тревата е пораснала, сексът е незабравим.
 СКОРПИОН.
 Тревога. Цял ден ще чувствате неоправдана тревога. Тия, где работят, ще разберат, че с право са се тревожили едва когато получат предизвестията си. Тия, где не работят, нема да разберат нищо. При тях тревогата е ежедневие.
 Секс има. Нали после требва да се тревожите некой да не е разбрал.
 СТРЕЛЕЦ.
 Радост. Ще сте весел и радостен през целия ден. Нема да са радостни  сутринта тези, где са препили вечерта. Към обяд те ще са най- радостни, що са се излекували с три ракии.
 Секс ще има. После ще има ода на радостта. За тия с трите ракии нема секс. Има още ракия.
 КОЗИРОГ.
 Оптимизъм. Невероятен оптимизъм през целия ден. Ще работите, чистите и перете с оптимизъм. Некой песимисти ще заседнат на бира от заранта. Към обяд те ще са най- големите оптимисти.
 Секс може да има, може и да нема. Важно е да сте оптимист. Все некой ден ще има.
 ВОДОЛЕЙ.
 Страх. Невъзможни и немислими страхове. Ще ви е страх от работа, куче и вампир. Не се притеснявайте. От работата ще ви изгонят, кучето само ще ви ухапе. Опасен е вампирът. Носете чесън!
 Секс нема. Кой прави секс с човек, где смърди на чесън.
 РИБИ.
 Препятствия. Пред вас цял ден ще се изправят невероятни препятствия. Ако карате кола, ще се изправят знаци, светофари, пешеходци и идиоти, где не умеят да карат. Внимавайте с пешеходците. Те са лесно преодолимо препятствие, ама съдът е труднопреодолимо.
 Ако сте семейни, секс ще има. Половинката ви е преодолимо препятствие. Ако не сте семейни, пак ще има. За секс препятствие нема.

Няма коментари:

Публикуване на коментар