Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 19 май 2015 г.

ПИСМО ДО БОЙКО БОРИСОВ. НОМЕР ДВЕ.

 Г-Н ПРЕМИЕР МИНИСТЪР,
Чух, че ще върнете парите, где сте изхарчили за правителственият хеликоптер. Винаги съм знаел, че сте пич. Лошото е, че винаги Вие и колегите Ви, сте се правили на  по-пичове от нас. Не знам това заради висините, в които се реете ли, заради това че сте, или затова, че ние не сме. Аз лично не искам да ми връщате парите за полета. Правителствените машини са за да лети с тях правителството. Нема да ходите пеш, я. Ето какво искам. Искам да живея у нормална държава! Не искам да ме правите луд и щастлив с колегите си от всички политпартии!
 Искам от всички само едно:
-Върнете парите за лентите, где режете!
 Та да конкретизирам. Разбирам, че идват избори. Правил съм. С ладата. А вие ги правите с ленти. Министри седат у служебните коли и тръгват но градове и паланки. Без изключение дали са от ГЕРБ, Кунева, Мунева, ДСБ....Седат на служебни коли шефове на агенции от всички политцветове. Седат областни, замобластни и кметове. От БСП, ДПС, СДС,... И тръгват към лентите. Тръгвате с наще пари, едни гърди пред нас. И разбира се, първи стигате до лентите. И ги режете.
 А до финала се готви курбан чорба. Гореща. Ние я духаме и лапаме.
 После ви псуваме четири години,  а после пак ги режете. На парлементарните избори е същото.
 Затова на хората им е мъчно за каскета от Правец Тогава немаше ленти. Имаше честни избори. Избирахме Иван. То май пак натам отива.
 Това исках да ви кажа, г-н премиер. Нема пичове и по-пичове. Записано е у конституцията. И у наказателния кодекс.

                                                                                                                               ДЕДА ВАНГА.

Няма коментари:

Публикуване на коментар