Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 10 май 2015 г.

ХИЛЯДИ ЖЕРТВИ В МАКЕДОНИЯ. УЖАСЕН УЖАС.

 Най- после моят репортер се добра до Македония. Куманово гори. Стрелба и хаос. Случайно се натъква на македонският премиер и вътрешен министър. Въпреки напрежението, те му описали ситуацията. Ето я от първо лице:
 Група терористи преминали от Косово в Македония. Целта им била да нападнат обекти в Скопие. Ама се изгубили и така се озовали в Куманово. Първа ги видяла вътрешната министърка. Преброила точно 50. Познала какви са, защото носели ленти с надпис " АЛБАНСКИ ТЕРОРИСТИ ОТ КОСОВО".
 Разделили се по живо, по здраво и се почнало.
 Терористите почнали да избиват мирни граждани. Полицията да избива терористи. Терористи да избиват полицаи и тук там некое прасе. От Скопие дошъл премиерът. Има данни за 76 978 убити цивилни, ама досега е намерен само един труп. Утрепала го невестата му, що го уловила при друга невеста. Има и две ранени невести. Не се съобщава, дали не са ранени тези двете.
 Има убити полицаи, ама терористите са скрили труповете им. Може да са ги изяли.
 Почти всички терористи са изтрепани, ама са намерили само униформите им и два цървула. Албански. Трупове нема.
 Премиерът с прискърбие съобщил, че избитите македонски герои, ще бъдат погребани до паметниците на умрелите македонските царе. Най-много ще заровят да паметника на македонския цар Самуил. Така и трябва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар