Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 14 май 2015 г.

СТРАХОВИТ ХОРОСКОП ЗА 15.05.15. ХОРОСКОПЪТ НА ТРИТЕ ПЕТИЦИ И ДВЕТЕ ЕДИНИЦИ.

 ОВЕН.
 Ще изпреварите събитията. Внимавайте! Има знак за забранено изпреварване на събития. Ще катастрофирате в събитията, идващи срещу вас.
 ТЕЛЕЦ.
 На крачка сте от успеха, но веригата, на която сте вързан ви пречи да я направите. Носете си ъглошлайф! Ако немате, си носете ножовка!
 БЛИЗНАЦИ.
 На пръв поглед всичко ви е наред. Отидете на очен лекар. С новите очила ще видите, че нищо не ви е наред. Ще видите и че партньорът ви излиза от хотела с чужд партньор.
 РАК.
 Влагате всички свои сили в започнатото. Но тъй като си не знаете силата, го разрушавате. После нема да имате сила даже за еднин убав секс с партньора си.
 ЛЪВ.
 Време е за размисъл. Съберете акъла си. Ако не го съберете, си съберете хапчетата против склероза. Има опасност гащите ви да не съберат това, где го сбира тоалетната.
 ДЕВА.
 В интимния живот ви чакат много емоции. Има опасност от разочарование. Вземете си резервни батерии за вибратора. Мъжете да си вземат некакъв крем против мазоли. Некой мъже също до си вземат резервни батерии.
 ВЕЗНИ.
 Пред вас има зелена светлина. Внимавайте. Светофарът е строшен. Зелена светлина има и пред връхлитащият рейс, а също така има  светлина в очите на шофьора. Не зелена, а алкохолна.
 СКОРПИОН.
 Има да вършите куп неотложни неща. Най-бързо ще ги свършите, като ги сложите на купа при неотложните неща от лани. Ако след това имате още нещо за вършене, не го отлагайте. Турайте на камарата. Вардете се да се не сринат и да ви смажат. Неотложните неща имат тоя навик.
 СТРЕЛЕЦ.
 Най-после в делата ви ще има ред. Редът ще го постави върховният съд. После ще имате време за размисъл върху делата си. Едни у Сливенския, едни у Пазарджишкия.
 КОЗИРОГ.
 Ще получите важна новина в любовен план. Не проверявайте дари е верна, що има опасност вашият партньорът да провери здравината на зъбите ви, а вие да проверите ценорасписа на зъболекаря.
 ВОДОЛЕЙ.
 Ще постигнете своето. Когато го постигнете, ще видите, че не е било вашето. През това време некой друг е постигнал своето, което се оказва, че е ваше.
 РИБИ.
 Ще действате със сърцето си. Така всичко ще се нареди перфектно. Внимавайте да не го узорите! Така има опасност около вас да наредят свещи и да ухае на тамян.Няма коментари:

Публикуване на коментар