Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 13 май 2015 г.

УЖАСЕН ХОРОСКОП ЗА 14.05.15.

 ОВЕН.
 Всичките ви желания ще се сбъдват. Пожелавайте си ясна и разбрано. Ако искате секс, не пожелавайте чукане, що цял ден ще начуквате пирони.
 ТЕЛЕЦ.
 Ще получите външен тласък. Едни на паркинг, други у рейса. Пазете се да го не получите на некоя пешеходна пътека. Нема нужда да преизпълняваме плана.
 БЛИЗНАЦИ.
 Нещата със сигурност ще се изчистят, а може и да се променят. Когато пускате пералнята, не я пускайте на 90 градуса! Тогава нещата стават много чисти, ама и много малки.
 РАК.
 Много изненади. Първо ще ви изненада приятно интимният ви партньор. После двамата ще ви изненада и житейският ви партньор. Заключвайте!
 ЛЪВ.
 Денят ще е пълен с новини и събития. Първата новина ще е, че сте уволнен. Втората, че сте просрочили заема си. Не дръжте здрави въжета около вас. Има опасност да станете новина у кримихрониките.
 ДЕВА.
 Проверявайте всичко около вас! Не проверявайте само къде е половинката ви, що има опасност да проверите тарифите на бракоразводните адвокати! По добре проверете дали сте спрели котлона!
 ВЕЗНИ.
 Не привличайте вниманието върху себе си! Нито на работата, нито на пътя. Има опасност да останете без работа, или пътят да остане без вас.
СКОРПИОН.
 Не се отчайвайте, а гледайте на нещата глобално. Ако сте нещастен, а партньорът ви е щастлив с некой друг, значи глобално всички са по-щастливи, отколкото нещастни. Също така глобално има и още некой нещастен. Потърсете го и бъдете щастливи!
 СТРЕЛЕЦ.
 Ще покажете какво можете. Преди да излезете на терасата, обречете нещо, та съседите да не видят какво имате. Иначе има опасност блокът да се срине от смях.
 КОЗИРОГ.
 Много труден ден. Трудно ще станете на обяд. Трудно ще изядете саратата и изпиете три ракии. Още по трудно ще ви е със сьомгата и бялото вино. Не се предавайте! Трудното тепърва предстои. Вечерта ще сте на ресторант с любимия човек, а после ще сте с него у леглото. После вече не знам.
 ВОДОЛЕЙ.
 Не се колебайте! Всичко, где си помислите може да го сбъднете. Лошото е, че ако го сбъднете, ще се сбъдне и това, где ви е страх да си го помислите.
 РИБИ.
 Не гонете мечтите си, когато сте на работа! Иначе има опасност да ги не догоните, а да се наложи да гоните нова работа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар