Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 2 май 2015 г.

НЕВЕРОЯТНО ТОЧЕН АСТРОЗВЕЗДЕН ОЗВЕЗДЕН ХОРОСКОП ЗА 03.05.2015.

 ОВЕН.
 Ще имате проблеми с главата. Споко! След втората ракия нема да имате проблеми с главата. След петата нема да имате никакви проблеми.
 ТЕЛЕЦ.
 Не се захващайте с нищо ново, що нема да го довършите. Добършете това, где захванахте с партньора си на втори. Било бутилка, било секс.
 БЛИЗНАЦИ.
 Невероятно добър ден за справяне със служебните задължения. Лошото е, че е почивен. Понеделникът ще е невероятно лош за същото.
 РАК.
 Ще получите признание и ще ви възнаградят. Едни ще бъдат възнаградени с шамари, а други с точилка по главата. Носете каска!
 ЛЪВ.
 Ще сте в чудесно настроение цял ден. Ще сте в такова и когато чакате в задръстването. Ще ви държи и докато сменяте спуканата гума. После ще ви изпущи.
 ДЕВА.
 Следвайте желанията си. Преди да ги последвайте се огледайте! Има опасност да ви следва половинката ви.
 ВЕЗНИ.
 Ще съчетаете полезното с приятното. Трябва да имате впред вид, че полезното над 300 грама е вече само приятно.
 СКОРПИОН.
 Ще почивате цял ден. Ще разберете, че почивката е приятно занимание. Ако ви хареса повече от секса, веднага сменете партньора си!
 СТРЕЛЕЦ.
 Ще сте тъжни и няма да знаеш защо. След бутилка червено ще разберете що сте тъжен. След втората ще се будите, от какъв зор сте били тъжен.
 КОЗИРОГ.
 Всичко ще върви по план докато се обърка. После ще се усетите, ме планът на плана е бил тачно такъв.
 ВОДОЛЕЙ.
 Ще има напредък в отношенията с партньора ви. След като не сте говорили два дни, ще проговори и ще ви прати на майната ви.
 РИБИ.
 Имате нужда от промяна. Подушете чорапите. Ако миришат и стоят изправени, ги сменете.


Няма коментари:

Публикуване на коментар