Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 22 април 2015 г.

НОВИНИТЕ ДНЕС. ВЕЖДИ, ЦИПРАС И МИЛЕР. СПОРТ. И ДВЕ БЪЛГАРСКИ МЮСУЛМАНЧЕТА.

 СГС обяви КТБ в несъстоятелност. Вежди май нема да изпусне двата милиона. Ама нема значение. Вече му събират пари. Засега само да не е културен министър.
 КЗК дирили LIC 33 на адреса в Париж. Да ги питат за  БТК и "Дунарит". Нема ги. Сега ще ги дирят ДАНС и Цацаров. А от LIC 33 намериха КЗК. И отговориха:
- Адресът ни не е в Париж. В Москва е. На улица Париж.
 Парламентът се сбра. Сбраха се  тролей и джип. Два тира сбраха една кола.Един кмет сбра очите на народа със селската си къща. Сбират болници та да пестят от администрация. Иван се сбра с Иванка. Некои се разведоха.
 ЕК обвини Газпром в злоупотреба с монополно положение. Цакал нас и още 7 страни с цената на газа. Става въпрос за Газпром, не за Русия. Също така обвини Google. Не САЩ. За същото.
 А Милер и Ципрас довечера ще се чукат. С узо и водка. После ще пробват  да чукат дявола. Ама нема да стане. И двамата немат пари.
 У Украйна същото като лани. Трепат се, Русия иска мир, а американците ядат деца... На шиш.
 У един американски град кмет стана чернокож. 60 % от милиционерите у града си подадоха оставките. У САЩ вече бият белите.
А Байерн от Мюнхен утрепа Порто от Португалия. 6:1. Довечера Реал от Мадрид ще направи същото с Атлетико от Испания. Може и обратното.
 А ЦСКА не даде пресконференция. Немало добра новина.
 И накрая водещата новина: Кабинетът отпусна 20 000 евра на Хасан и Ибрахим. За конкурси. Ако имаме нещо ценно у тая страна, това е културата и талантите ни. БРАВО! Не е задължително министърът на културата да е културен. То и Радой псуваше като хамалин. Полянка, прабългарин, славянка....Днес щеше да има рожден ден...


Няма коментари:

Публикуване на коментар