Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 25 април 2015 г.

НОВИНИТЕ НА 25.04.15. ЗА КОРНЕЛИЯ, КОРИ И КАЛИНА. ЗА ТРАНССЕКСУАЛНИТЕ И ГЕНОЦИДИТЕ.

 БСП се сбира на Позитано да умува за местните избори. Събраха се 296 члена на партията. Останалите девет немаха пари да дойдат.
 По НОВА ТВ, Корнелия Нинова се кара на Калфин. Също по нова, при Кулезич, разсекретени документи. Некакъв Краси, казва на некаква Кори, колко е добра невестата, где разследва престъпленията му. И Краси подсеща Кори, че нещо требва да се даде на бедната следователка. После документи как некакъв овчар продал некакво оборудване на некакви  руснаци на пет пъти по ниски цени. После и как същият овчар обявява името на руска фирма, като спечелила търг, един месец преди търга.
 А адвоката на Василев пак ни развесели:
-Искров е объркал ролята си на гуверньор, с тази на гувернантка.
 А администраторите на "Грами" вече издирват дуото, изпълняващо тоталния хит за момата Калина. Половината дуо се издирва и от прокурора. Засега само половината.
 У Русия пускат за празника на победата 350 000 затворника. Там престъпност вече нема.
 Пак там откраднаха 18 000 000 рубли. От безработен. Сега големият въпрос е:
-Колко рубли могат да се откраднат от работен?
 Сърбите избраха първата мис "Транссексуалност" преди да са влезли в ЕС. И те са пред нас. Ама доколко ги познавам, тая мис ще е мис най-много месец. После ще И сменят физиономията.
 А у Гърция Янис Варуфакис обяви, че гърците нема да затягат коланите. Коланите ще затягат болници, университети и общини у Гърция. Причината е, че парите им бяха прибрани от Ципрас. До цент. Евроцент. Деда Ванга предполага, че разчита на руските 5 милиарда, ама, че в случая Янис избърза. Що не чу кво казаха турците.
 А ето какво казаха те. Ердоган заяви:
-Русия най-добре знае какво е геноцид. Тя не е спирала да го извършва през последните сто години.
 17 минути след изявлението му Милер свика Управителния съвет на Газпром.  След като пропадна Южен поток и сигурното пропадане на турски поток, се планира нов поток. Тръбите от Русия до Европа  нема да са до Гърция. Ще са до Европа. През Южния полюс.
 А у САЩ арменците протестират. Обама не признава геноцида. Признава само интересите на държавата си. И на индианците.

Няма коментари:

Публикуване на коментар