Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 16 април 2015 г.

ПИСМО ДО ВОЕННИЯ МИНИСТЪР. НОМЕР 2 / 15.04.15.

 Господин Министър,
 Следя с интерес дебатите за въвеждане на задължителна казарма. Прави ми впечатление, че най-активни в тях са жените. На тях им липсват истински мъже, и смятат, че казармата ще направи такива. Аз имам неколко конкретни предложения, ама първо искам да ви кажа, да ме не взимате в казармата, щото мисля, че съм еврогей. Нема да взимате и двамата ми сина, що може да съм ги заразил! А ето предложенията.
 На задължителна служба да подлежат всички жени в детеродна възраст. Истинските жени трябва да умеят да правят не само свирки, а и баница. От дългогодишен опит знам, че истинските жени са на изчезване. Именно казармата ще промени всичко.
 Като начало ще се научат да се къпят и перат един път седмично. Може и по рядко. Така после ще перат гащите на истинските мъже. Що вече ще са истински жени, а на истинските мъже им трябват истински жени.
 За две години ще износят два чифта дрехи, които ще перат два пъти годишно. Ще се научат да се оправят за 15 минути. Ще научат какво е квадратура в квадратни клечки. Когато измериш 15 пъти спалното помещение с кибритена клечка, нема начин да не научиш. Ще се научат да пълзят като делфинчета по и под леглата. Това после ще им помага при къщното чистене.
 Ще се научат да прескачат оградата. И да си плащат за свирка. Това също ще им помогне после да си намерят истински мъже.
 И най-вече ще се научат да слушат. Да носят вода, чехли и да не пипат дистанционното на телевизора.
 Ще научат и най-важното: Прав е вишестоящия. При равни чинове и служба, прав е по-якият.
 То като се замислих, и тия, где се имат за истински мъже само що са били в казармата, научават същото.
 А такива като мен, не ставаме. Две години ме не направиха мъж. Тъпи маймуни ме правиха на  маймуна. Затова днес съм еврогей. Преди да стана такъв, сътворих  двама юнака. Ама Ви ги не давам за нищо на света. Не ща да стават мъже в казармата! Искам да станат мъже до жена, где не дири истински мъже.
 Предварително Ви благодаря!

                                                                                                                                       ДЕДА ВАНГА

Няма коментари:

Публикуване на коментар