Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

понеделник, 23 март 2015 г.

ТВОЯТА НОВИНА

Под този пост може да пишете като коментар всичко, което Ви е направило впечатление. С Вашето име. Нещо хубаво, нещо не толкова хубаво, нещо лошо, някакакъв сигнал за нещо не толкова редно и нещо за нещо много редно. Добрите  ще отиде в НОВИНИТЕ. Копирани едно към едно.
БЛАГОДАРЯ!

6 коментара:

 1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

  ОтговорИзтриване
 2. http://novanews.bg/mynews/view/2015/02/22/18276/%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC/

  ОтговорИзтриване
 3. Пишем ви по повод проблем, който имаме от дълги години. Досега както и да е се търпеше, но тази година от ВиК Видин прехвърлиха всякакви граници. Ето го и проблема: Живеем в гр. Видин, ж.к. „Химик”, бл. 14, вх. А, Б и В. И трите входа са с общ водомер. Всеки месец, разходваното от него се разпределя между всички, но не поравно, а на база изхарчената вода от всеки апартамент. Дотук добре, ама ето какво става на практика: 1. Общия водомер нито знаем как, нито кога се засича. В сметките ни се разпределя една сума, без да са отразени старите и новите показания на общия водомер. Той никога не е засичан с наш представител, както го изисква закона. 2. Когато се засичат водомерите на отделните апартаменти, само в десетина от тях водомерите се записват, тъй като инкасаторът минава веднъж месечно, и в повечето случай в тях няма никой. 3. Разпределението на общия водомер се отчита пропорционално на изхарчената вода по апартаменти, което също е неправилно. Много по-справедливо ще е да се разпределя еднакво между апартаментите, които имат разход на вода, което би било много по справедливо. 4. За месец декември пратихме за общ водомер два-три пъти по висока сметка, отколкото за тези, в апартаментите ни. Предполагаме, че сме подсигурили премиалните на служителите от ВиК, което е единственото хубаво нещо у тоя пладнешки обир. Причината да се обърнем точно към вас е, че от разните федерации на потребителите ни отговориха, че това не е тяхна работа и да се обърнем към ДКЕВР. От ВиК даже не благоволиха да ни отговорят или поне да ни покажат показанията на общия водомер за последния месец. Бог високо, цар далеко. Разчитаме на вас, да привлечете вниманието на обществеността към този проблем, защото смятаме, че не е само наш.

  ОтговорИзтриване
 4. отиде у новините.за това иде реч.

  ОтговорИзтриване
 5. Аз винаги съм се дивял на идиотското изискване за представяне на бележка за платен данък, при минаване на технически преглед на МПС. Те какво, на финансово разузнаване ли ще ми се правят или ще ми преглеждат техническата изправност на колата? И тоя дето е измислил, че на техническия преглед трябва да се проверява данъчната чистота на собственика на колата, що не им уреди на пунктовете един служебен достъп до системата на местни данъци, за да си видят кой платил и кой не. Защото сега какво се получава - за да имам документ трябва или да платя в брой или след като съм платил по банков път (както бих искал) трябва да отида в общината и да си поискам документ, че данъка е платен. И да дам за документа 6 лева! Пълна простототия! Но и безплатен да беше пак нямаше да го направя по този начин, защото каква е ползата да плащаш по банков път, ако не да си спестиш разкарването до общината и опашките в данъчната служба? Каква ми е далаверата да заменя отиването до общината за да платя с отиване за да си взема бележка, че съм платил ?!?

  ОтговорИзтриване
 6. отиде и това.а аз се вбесявам,когато за нещо ми искат акт за раждане.за свидетелство за съдимост-акт за раждане.лична карта не върши работа.

  ОтговорИзтриване